ТОВ «Ліки України» єдине в області підприємсто, що виготовляє індивідуальні ліки під замовлення

ТОВ «Ліки України» єдине в області підприємство, що виготовляє індивідуальні ліки під замовлення

Вже більше тридцяти років працює на теренах Чернігівської області міжлікарняна аптека №206 мережі «Ліки України». Раніше це був аптечний склад, але поступово з’явилась необхідність відкрити аптеку де місцеві жителі могли б придбати необхідні для них ліки і не їхати за ними до інших районів міста.

Останні сім років керує аптекою Гришай Юлія – провізор за освітою і менеджер з управління за покликанням, адже колектив аптеки досить не маленький, працюють в аптеці 25 працівників з кожним із яких потрібно знайти спільну мову і налагодити робочий та виробничий процес. Практично всі працівники аптеки за винятком фасувальників та санітарних працівників мають відповідну освіту провізора чи фармацевта.

«Станом на сьогодні ми можемо запропонувати нашим покупцям практично всі необхідні ліки потреба в яких у них виникає. Окрім того, ми можемо підібрати ліки різних виробників які відрізняються за вартістю, але мають однаковий чи дуже близький склад діючих речовин. На всі медикаменти які реалізуються в нашій аптеці є сертифікати якості і ми впевнені у відсутності підробок. Також у нас діють всі державні і не державні програми такі як: «Доступні ліки», «Реімбурсація інсулінів», «Здоров’я від Байєр», «Медікард», «Орандж Кард» та інші. Також ми видаємо нашим покупцям дисконтні картки за якими у всіх аптеках мережі ТОВ «Ліки України» можна отримати знижку на ліки»,- говорить Юлія Григорівна.

Окрім видачі індивідуальних дисконтних карток в мережі аптек проходять акції на різні препарати та медичні вироби. Зараз проходить акція на компресорний інгалятор Ulaizer Home який можна придбати за вигідною ціною.

Кожен відвідувач аптеки має змогу придбати необхідні йому ліки та медичні вироби, адже асортимент їх представлений на полицях аптеки один з найширших в місті. Але окрім стандартних заводських медикаментів в аптеці можна придбати ліки виготовлені за індивідуальним замовленням, адже тут збережено і продовжує функціонувати та розвиватися власне виробництво. В рецептурному відділі аптеки працюють люди які практично живуть цією справою і присвятили все своє життя виготовленню ліків.

Це справжні професіонали своєї справи, які повністю знають весь цикл виробництва, але періодично проходять переатестацію підтверджуючи свій рівень, адже виготовлення рецептурних препаратів досить точна справа. Кожні п’ять років на виробництві проходять ліцензійні перевірки якості виробництва, повірки обладнання, відповідності сертифікатів якості на препарати та відповідність кваліфікації персоналу.

Чому виникає необхідність у виготовленні ліків за індивідуальними рецептами коментує провізор-організатор вищої категорії, завідувач рецептурно-виробничого відділу - Сергій Решетилов.

«Не кожному підходять стандартні дози заводських пакувань, особливо людям похилого віку, немовлятам і тому є необхідність виготовляти ліки за індивідуальними прописами. Зазвичай це різні мазі, порошки, очні каплі, настої, розчини для ін’єкцій, стерильні лікарські форми. Вся сировина для виготовлення ліків має відповідні сертифікати якості і закуповується тільки у перевірених виробників, тому ми впевнені в якості наших ліків. В середньому виготовляємо близько сімдесяти індивідуальних рецептів на добу»,- говорить Сергій Юрійович.

Тож ті пацієнти які потребують ліки виготовлені за індивідуальним рецептом лікаря зможуть замовити їх і отримати якісний препарат лише в мережі аптек ТОВ «Ліки України», адже альтернативи не існує, так як великим фармацевтичним компаніям не вигідно виготовляти індивідуальні дозування в невеликій кількості.

Як завжди, запрошуємо жителів Чернігова у яких виникне необхідність придбати якісні ліки за помірними цінами до міжлікарняної аптеки №206, що знаходиться за адресою м. Чернігів, вул. Івана Мазепи 55/а. т. (0462) 662-595,  667-934

 

Бажаємо всім бути здоровими і якомога менше хворіти.

 

Пресслужба, ТОВ «Ліки України».

 

Рубрики: