Чернігівські фармацевти навчалися цивільному захисту

Чернігівські фармацевти навчалися цивільному захисту

05 березня 2020 року відбулися планові навчання працівників ТОВ «Ліки України» навикам цивільного захисту.

Навчання проводив майстер навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Чернігівській області - Савченко Олександр Віталійович.

Спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту  пройшло за темою: «Дії у разі виникнення надзвичайної ситуації».

В процесі навчання була проведена лекція по питанням цивільного захисту та різноманітних надзвичайних ситуацій, які можуть виникати в тій чи іншій ситуації з наведенням прикладів, які траплялися на теренах області в певний період. Були розглянуті питання класифікації, видів, рівнів, критеріїв надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, які характерні для Чернігівської області. Також, окремою темою піднімалися питання правил поводження працівників (населення), в разі виникнення військової загрози.

Всі теоретичні матеріали були підкріплені практичними заняттями по використанню вогнегасників та дій працівників під час виникнення пожежі на підприємстві. Опрацьовано шляхи виходу із задимленого приміщення та надання першої допомоги при зупинці серця, опіках, кровотечі.

Сподіваємось, що отримані на навчанні знання та навички не доведеться використовувати, але в разі виникнення надзвичайної ситуації всі хто пройшов тренування зможуть застосувати свої уміння на практиці, врятувати своє життя чи допомогти іншим.

Пресслужба, ТОВ «Ліки України».

 

 

Рубрики: