В Новий рік з новими планами, мріями, побажаннями.

Свято. Вітання. Новий рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Новий рік — це чарівне свято, яке відзначають в більшості країн світу. Майже у всіх в очікуванні Новорічного дива завмирає серце і наступає святковий настрій. Не стало винятком святкування наступаючого Нового року і в дружньому колективі товариства «Ліки України». Тепла, сімейна атмосфера, усміхнені обличчя працівників та гостей панували на заході від його початку і до самого завершення.

Вечір розпочався з виступу директора ТОВ «Ліки України» Ігоря Назаренка, який розповів про досягнення та успіхи товариства за минулий рік, наголосив на важливості колективної роботи, де кожен працівник який є професіоналом на своєму місці – це запорука успішного розвитку підприємства. Керівник побажав всім присутнім та їх сім’ям любові, достатку, взаєморозуміння та здійснення мрій. Адже тільки ті хто вміє мріяти, можуть вибудовувати власний життєвий шлях насправді досягаючи вершин із власних бажань. 

«В цей святковий вечір я хочу згадати всіх, хто причетний до розбудови нашого підприємства і подякувати їм за їх нелегку працю. Також бажаю всім присутнім гарно відпочити, набратися сил, позитивних емоцій, святкового настрою. Здоров’я вам і вашим близьким, злагоди в родинах, добробуту та миру. Всіх вітаю з наступаючим Новим роком!», - наголосив Ігор Назаренко.

Далі з привітаннями до всіх присутніх звернувся представник компанії «Юрія-Фарм» Олег Андріянов.

«Ми вже більше 20 років співпрацюємо з компанією «Ліки України» і у нас з вами за цей час склалися дійсно дружні, партнерські відносини. Адже ціль у нас всіх одна – допомога людям, забезпечення всіх якісними ліками і ми з цим справляємся. Тож всім присутнім бажаю і надалі творчих звершень, міцного здоров’я, гарного відпочинку і з якнайкращими досягненнями увійти до наступного 2020 року!», - підкреслив Олег Андріянов.

Також продовж вечора лунали вітальні слова від заступників директора ТОВ «Ліки України», начальників відділів та завідувачів аптек, які додавали всім присутнім святкового настрою.

   

Щирі побажання помножені на веселий передноворічний настрій та дружня атмосфера свята вказували на те, що колектив «Ліки України» не тільки вміє наполегливо і зосереджено працювати, виконуючи поставлені перед ним завдання, а й весело відпочивати. Тим більше, що святкова програма містила цікаві конкурси в яких приймали участь майже всі присутні.

Підсумовуючи все вище сказане, ще раз бажаємо колективу ТОВ «Ліки України» звершень і досягнень, розбудови підприємства та здійснення мрій. Адже працівники фармацевтичної галузі це саме ті люди, які самовіддано працюють заради дійсно важливої справи - покращення й збереження здоров’я громадян. Тож успіхів вам і натхнення на цьому нелегкому, але дуже відповідальному шляху.

Прес-служба ТОВ "Ліки України".