Інформація для жителів Чернігівської області

Виконання державної програми по забезпеченню препаратами інсуліну пацієнтів, що потребують інсулінотерапії

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ліки України» надає інформацію щодо можливості виконання державної програми по забезпеченню препаратами інсуліну пацієнтів, що потребують інсулінотерапії:

На сьогодні наше підприємство готове і надалі здійснювати відпуск препаратів інсуліну для забезпечення потреб пацієнтів Чернігівської області, хворих на цукровий діабет. Для цього підприємством закуплено достатню кількість препаратів інсуліну.

Але на даний час законодавством не врегульовано основні питання щодо відпуску препаратів інсуліну в 2020 році, а саме правила виписування електронного рецепту та відпуск інсулінів в повному обсязі щодо переліку, внесеного до Реєстру референтних цін (цін відшкодування) на препарати інсуліну.

Найближчим часом  очікуються зміни до законодавчих актів, що регулюють відпуск препаратів інсуліну за пільговими рецептами. Тому, з моменту врегулювання вищезазначених питань відповідними нормативними актами, ми відразу ж розпочнемо відпуск інсуліну по пільговим рецептам.

 

З повагою,ТОВ «Ліки України».

 

Рубрики: