Зручно покупцям – вигідно компанії

ТОВ «Ліки України» – найбільша аптечна мережа в Чернігівській області.

ТОВ «Ліки України» – найбільша аптечна мережа в Чернігівській області. Наші аптеки та аптечні пункти, які працюють в м. Чернігів, та на теренах області вже не перший десяток років обслуговують жителів надаючи можливість отримувати якісні ліки за помірними цінами. На підприємстві проводиться жорсткий контроль медичних препаратів, що потрапляють в аптеки та реалізовуються населенню. На всі препарати присутні сертифікати, що підтверджують їх походження та якість. Разом з тим ми намагаємось постійно оновлювати обладнання та зовнішній вигляд аптек, що необхідно для правильного зберігання ліків та зручності обслуговування наших відвідувачів.

Так нещодавно проведена внутрішня та зовнішня реконструкція аптечного пункту №191/1, що знаходиться за адресою: вул. Одинцова, 22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше року саме цим аптечним пунктом керує Чмихун Ольга, провізор за освітою, яка вже більше п’ятнадцяти років працює в фармацевтичній галузі, тому має відповідний досвід роботи. Разом з колегою, Чібісовою Мариною, що має освіту фармацевта, обслуговують за день до 200 покупців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«За останній рік в нашому аптечному пункті поступово зростає кількість відвідувачів і більшість з них знову приходять за ліками саме до нас. Перш за все, це обумовлено тим, що ми маємо значно ширший асортимент препаратів ніж інші аптеки. Ціни на ліки в більшості випадків нижчі або рівні з конкурентами, але в нас ще діє система знижок, видаємо дисконтні картки – це дає можливість людям купувати необхідні лікарські засоби дешевше. Також значну роль відіграє місце розташування, адже ми знаходимось в приміщенні поліклініки і людям дуже зручно вийшовши від лікаря відразу зайти в нашу аптеку, а не їздити по місту, тим самим економлячи і кошти, і час»,- говорить Ольга Чмихун.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За час нашого спілкування виросла невеличка черга біля вікна аптеки, тому не затримуємо працівників і спостерігаємо за їх роботою вже зовні. Адже якісне та швидке обслуговування клієнтів разом з доступними цінами на ліки – це запорука успішної роботи аптеки і гарантія того, що люди знову повернуться саме до них.

Запрошуємо жителів мікрорайону Одинцова у яких виникне необхідність придбати якісні ліки за помірними цінами до аптечного пункту №191/1, що знаходиться в приміщенні поліклініки. Бажаємо всім бути здоровими і якомога менше хворіти.

Пресслужба, ТОВ «Ліки України».

 

 

Рубрики: