Два роки в оновленому вигляді працює аптека-музей №25 для жителів Чернігова

Два роки в оновленому вигляді працює аптека-музей №25 для жителів Чернігова

Сьогодні виповнюється вже два роки, як почала працювати оновлена аптека-музей № 25 ТОВ "Ліки України" в Чернігові за адресою проспект Миру, 20.

Справжня окраса міста і одна із найстаріших аптек на сьогодні є не тільки аптекою-музеєм, а й однією з сучасних аптек де можна отримати необхідні ліки та медичні препарати. Можна навіть замовити ліки, які за індивідуальним рецептом виготовлять фармацевти ТОВ "Ліки України". Також можна отримати ліки заброньовані на сайтах https://tabletki.ua/ та https://geoapteka.ua/ і прийти за ними в зручну для вас аптеку мережі. Колектив аптеки це висококваліфіковані провізори та фармацевти, які зможуть надати всі необхідні консультації по вибору препаратів. Більш детально про аптеку-музей можна прочитати за посиланням: https://liki.cn.ua/node/65475

Керівництво та колектив ТОВ "Ліки України" щиро вітає всіх працівників аптеки №25 з другою річницею відкриття та бажає розвитку, професійного росту, благополуччя та впевненності в завтрашньому дні.

Адже фармацевт - це саме та людина, яка стоїть на варті здоров'я всіх хто потребує допомоги і звертається в аптеку за ліками та консультацією по їх вибору.

Адреса та телефон аптеки: м. Чернігів, проспект Миру, 20, т. (+380463) (0462) 614-650

Пресслужба ТОВ "Ліки України".

 

Рубрики: