Орден "Чорнобильський Хрест: Мужність. Честь. Гуманність." - за допомогу чорнобильцям.

Орден "Чорнобильський Хрест: Мужність. Четь. Гуманність." - за допомогу чорнобильцям.

 В наш непростий час, а особливо в період пандемії коронавірусу не всі можуть справлятись з проблемами власними силами. Особливо це стосується людей, які втратили здоров'я під час ліквідації аварії на чорнобильський АЕС і не мають можливості за власні кошти забезпечувати себе необхідними ліками, які їм постійно потрібні для підтримки здоров'я. А держава вже котрий рік лише зменшує фінансування на ці категорії населення. Тому представники громадських організацій завжди звертаються за допомогою до різних компаній, що працюють на теренах області. 

Директор ТОВ "Ліки України" Ігор Назаренко, вже досить тривалий час з розумінням проблематики надає підтримку різним громадським організаціям в Чернігові та області в тому числі громадський організації "Союз інвалідів Чорнобиля" в плані забезпечення ліками, медичними виробами, засобами індивідуального захисту. 

Засвідчуючи повагу та вдячність за високу моральність, проявлену наданням благодійної допомоги, яка була спрямована на соціальний захист і підтримку чорнобильців Всеукраїнська громадська організація "Союз Чорнобиль України" нагородила Ігоря Назаренка своєю вищою відзнакою орденом "Чорнобильський Хрест: Мужність. Честь. Гуманність."

Нагороду вручив Олександр Анищенко - голова Чернігівської міської громадської організації "Союз інвалідів Чорнобиля".

Пресслужба ТОВ "Ліки України". 

 

Рубрики: