Привітання ветеранів до травневих свят

Привітання ветеранів до травневих свят

Щороку наші діди та батьки відзначали в травні такі пам’ятні для багатьох українців дні 1 та 9 травня, тепер це свято Весни і Праці та День примирення. Але і нинішнє покоління також продовжує традиції та вшановує пам’ять рідних, а також турбується про тих, хто своєю працею багато років будував майбутнє для дітей та онуків.

В компанії ТОВ «Ліки України» за ініціативи директора Ігоря Назаренка, продовжується традиція вітати ветеранів, які працювали на підприємстві ще за часів КП «Ліки України» зі святами, в тому числі травневими. Цього року працівники товариства також привітали ветеранів та вручили їм подарункові набори. Тим хто з різних причин не зміг бути присутнім - передали подарунки та вітання через рідних та близьких.

З кожним роком ветеранів стає все менше і тому ми повинні дбати про них, допомагати по мірі можливості та підтримувати в скрутний час.

Натомість найкращим подарунком для керівництва та працівників ТОВ «Ліки України» стали теплі слова, якими дякували ветерани за увагу та допомогу.

Живіть довго та будьте здоровими.

Дирекція ТОВ «Ліки України».

 

Рубрики: