Замовляй ліки online - купуй вигідно!

Замовляй ліки online - купуй вигідно!

ТОВ "Ліки України" - компанія яка вже багато років працює на теренах Чернігівської області і забезпечує населення якісними та доступними по ціні препаратами для лікування та профілактики різноманітних захворювань.

Сайт компанії https://liki.cn.ua - це місце де ви можете вибрати та забронювати необхідні ліки чи медичні вироби в зручний для вас час, в аптеці з якої вам комфортно забрати заброньований товар і головне - за вигідними цінами!

При замовленні від 500 гривень - доставка БЕЗКОШТОВНО!

Забронювати ліки досить просто: 

1) Скануєте за допомогою смартфона QR код, який розміщено на вході та біля кас в кожній з аптек ТОВ "Ліки України" і потрапляєте в кабінет замовлення;

2) Вводите в пошуковику Google на смартфоні чи комп'ютері: "Ліки України", "замовити препарат", "ліки", "замовити препарат в Чернігові" і також переходите в кабінет замовлень на сайті https://liki.cn.ua - де ви зможете вибрати необхідні препарати і забронювати їх в зручній для вас аптеці.

Бронюючи ліки через сайт ви отримуєте значну вигоду при купівлі і вам не потрібно стояти в черзі, забронювали і забрали в комфортний для вас час і саме в тій аптеці ТОВ "Ліки України" до якої вам зручно дістатись. 

У нас ви гарантовано отримаєте кваліфіковане обслуговування, сертифіковані препарати, що відповідають вимогам стандартів якості та вигідні ціни при замовленні online!

Не хворійте та будьте здоровими!

 

Рубрики: