Відкриття аптеки №12 ТОВ «Ліки України» в смт. Ріпки

Відкриття аптеки №12 ТОВ «Ліки України» в смт. Ріпки

23 липня відбулося відкриття аптеки №12 ТОВ «Ліки України» в смт. Ріпки, яка знаходиться за адресою: вул. Святомиколаївська, 116,

тел. +38(0462) 610-922.

Графік роботи аптеки: пн-пт 08-00 - 20-00, сб-нд 08-00 - 16-00

З нагоди відкриття аптеки з 23.07 по 23.08.2021 р. діє знижка на всі товари – 10%

В аптеці є медпрепарати для лікування серцево-судинної, шлунково-кишкової системи, знеболюючі, протизапальні, противірусні препарати, антибіотики, гомеопатичні засоби, лікарські домішки до харчових продуктів, перев’язочні матеріали, вітаміни препарати для підвищення імунітету, тонометри та багато інших необхідних для лікування та профілактики препаратів за доступними цінами.

Всі лікарські засоби і медичні вироби представлені в аптеці мають сертифікати відповідності згідно існуючих в Україні стандартів якості.

Також для зручності наших відвідувачів вже доступні онлайн замовлення ліків та медичних виробів по всій мережі аптек ТОВ "Ліки України", які можна замовити через сайт: https://liki.cn.ua/ і забрати в зручній для вас аптеці мережі, або замовити з доставкою до відділення Укрпошти чи за адресою проживання. 

У нас ви завжди зможете купити необхідні вам лікарські засоби за помірною ціною і отримати якісне обслуговування. Адже ціни на препарати складені з мінімальними націнками, але з урахуванням вимог Кабінету Міністрів України.

Не хворійте та будьте здоровими.

З повагою, дирекція ТОВ «Ліки України».

 

Рубрики: