Фармація - справа всього життя

29 липня 2023 року відзначає свій 70-річний ювілей наш шановний друг, надійний партнер, щирий українець і прекрасна людина , що надихає нас своїм ентузіазмом  і нестримною жагою до життя Олег Іванович Клімов.

   Олег Іванович – людина з великої літери, професіонал своєї справи, активний громадський діяч. Він одночасно являється головою правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата», членом Ради міжнародної фармацевтичної федерації (International Pharmaceutical Federation — FIP), членом Американської асоціації фармацевтів (American Pharmacists Association — AphA).  Вся фармацевтична спьльнота бачить його глобальний внесок у розвиток фармації.

   Наша плідна співпраця з ювіляром почалася в далекому 2015 році. За цей час спільно з Олегом Івановичем було втілено в життя немало спільних ідей , які стосувалися покращення роботи у фармацевтичній галузі Чернігівської області та України в цілому. Немало труднощів було подолано на шляху втілення інновацій, які вивели фармацію на новий рівень.

   Лише за останній надзвичайно складний час в умовах воєнного стану, в якому перебуває наша держава, Олег Іванович зміг заручитися підтримкою іноземних колег і залучити міжнародні фонди до значної допомоги громадянам України.

  Так, спільно з польськими колегами за підтримки ТОВ «Ліки України» за призначенням сімейного лікаря Іванівську об’єднану територіальну громаду (близько 7 тис населення), яка надзвичайно сильно постраждала під час повномасштабного вторгнення російської федерації, було забезпечено всіма необхідними ліками , включаючи інсулін.

Взимку 2022 року було підписано меморандум про співпрацю Благодійного фонду «Всеукраїнська фармацевтична палата — єдина європейська сім’я», Управлінням охорони здоров’я Чернігівської міської ради та  ТОВ «Ліки України», метою якого була допомога людям. Протягом 4 місяців був успішно реалізований проєкт, у рамках якого проведено відпуск антибактеріальних препаратів найбільш вразливим категоріям жителів віком від 65 років м. Чернігова та Чернігівської області за електронними та паперовими рецептами лікарів , фінансове навантаження за оплату яких лягло саме на Фонд, Президентом якого являється Олег Іванович.

Олег Іванович, як ніхто інший розуміє потреби населення Чернігова та Чернігівської області в сучасній медичній апаратурі, яка здатна врятувати не одне людське життя. Так на початку 2023 року за його спияння було закуплено і доставлено надзвичайно важливе медичне обладнання, а саме: сучасні апарати штучної вентиляції легень для КНП «Чернігівська  міська лікарня №2» та КНП "Прилуцька центральна районна лікарня" Прилуцької районної ради .

 ТОВ «Ліки України» надзвичайно вдячні Олегу Івановичу за підтримку та нові ідеї , професійний запал та чітке бачення проблематики фармації ,яку він вчасно виявляє та активно вирішує на рівні Міністерства охорони здоров’я України, Національної служби здоров’я України, незважаючи на проблеми, які кидає нам сьогодення. Жоден випуск журналу "Аптека" не виходить без статті Олега Івановича. Він підіймає важливі питання практичної роботи фармацевтичної галузі. 

В цей щасливий день прийміть щирі вітання від колективу ТОВ "Ліки України". Ми бажаємо Вам здоров’я, наснаги, натхнення, надійних партнерів, легкого життєвого шляху, відкривати все нові й нові горизонти на Вашій професійній діяльності та ніколи не зупинятись на досягнутому!

Пишаймася дружбою з Вами!

 

Рубрики: